Sebastià Mulet
(Sebastián Mulet)
(s. XVII, ? - s.XVIII, ?)
Capità
(17??-17??)
sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet sebastià mulet

Llinatge, Naixement i Família

(sense dades)

1704, 1-agost-4-agost. Presa austriacista de Gibraltar

Entre el 1-ago-1704 i 4-ago-1704 es produí la Presa austriacista de Gibraltar

1705, gener. Estava a Gibraltar

El gen-1705 estava a Gibraltar

1705. Des de Gibraltar, comissionat amb cartes pels territoris de la Corona d'Aragó

El 1705 fou un dels que des de Gibraltar fou comissionat amb cartes per portar-les als territoris de la Corona d'Aragó. (NH1-615)

1705, 17-gener. En una nau anglesa, desembarca prop de Barcelona

El 17-gen-1705 desembarcà ardidament prop de Barcelona procedent d'una nau anglesa.

1705, 18-gener. Lliura al Virrei Velasco una carta del Príncep de Hessen-Darmstadt

El 18-gen-1705, amb gran risc i quan el Virrei Velasco sortia de l'església del dominics del carrer Semoleras, li lliurà unes cartes del Príncep de Hessen-Darmstadt. El Virrei Velasco ocultà al públic el contingut de les cartes.

1705, 23-gener. Arribada de Sebastià Mulet amb cartes del Príncep de Hessen (NH1-499)

El 23-gen-1705 arribà En Sebastià Mulet procedent de Gibraltar amb cartes del Príncep Georg von Hessen-Darmstadt per als Vigatans, assegurant-los que aquell mateix estiu la flota confederada tornaria a Catalunya amb més forces. Els demanà que no es passessin al servei de Felip V.

1705, 23-gener. Lliura a Bac de Roda una carta del Príncep de Hessen Darmstadt

El 23-gen-1705 arribà a Vic En Sebastià Mulet amb cartes als Vigatans i a En Francesc Macià i Bac de Roda; en elles els assegurava que aquell mateix estiu la flota confederada tornaria a Catalunya amb més forces i els demanà que no es passessin al servei de Felip V. En Sebastià Mulet informà de viva veu dels designis de l'empresa i que vindria sobre l'armada del rei Carles.

La majoria de cartes foren retornades i es quedaren amb còpies. No respongueren per escrit però de paraula asseguraren que no entrarien en servei de Felip V i que ja ho havien refusat.

1705, finals-gener? Cap a Gènova amb cartes pels enviats anglo-holandesos

El finals-gen-1705? passà cap a Gènova amb cartes i encàrrecs pels enviats anglo-holandesos. Després retronà cap a Gibraltar.

Mort i enterrament

(sense dades)

Família i descendents

(sense dades)

Homenatge i Record

(no en tenim constància)

 

*Fonts:
              Biografia: Narraciones Históricas IV, pàg 761